St. George
1 2 3

O nama

MACO Textil Handels GmbH

MACO TEXTIL HANDELS GmbH, iz Hamburga, osniva 6. 5. 1994. godine u Beogradu modnu kuću trikotaže St. George. Osnovna ideja kuće sadržana je u tri trajne vrednosti koje čine: kreatori, tehnologija i trajna etička načela.

Od Đurđevdana '94 do proleća '08. godine kuća St. George održala je mnogobrojne revije, na kojima je prikazala raznovrsne kolekcije primerene svom vremenu; učestvovala je na raznim priredbama, organizovala modno- muzičke hepeninge; učestvovala na mnogobrojnim Sajmovima odevanja u Beogradu, na beogradskom Fashion Week-u, Fashion Selection, na Dečijem modnom festivalu, kao i na revijama u inostranstvu: na Kipru, u Sarajevu, Banja Luci, Skoplju, londonskom Fashion Week-u .

Pored pedeset zaposlenih, kuća St. George radi sa još pedesetak ljudi iz drugih srpskih kolektiva. Džemperi, suknje, jakne, kompleti, pantalone i prateći detalji sa znakom St. George mogu se ponosno nositi na ulicama Pariza, Njujorka, Minhena, Londona ili Milana, kao što svakodnevno promiču ulicama cele Srbije, Republike Srpske, Makedonije, Crne Gore...

Otuda i slogan modne kuće trikotaže St. George: "Svetski, a naše!"